Pleťová maska na suchú pleť s obsahom vitamínov AE, koenzýmom Q1O, kyselinou hyalurónovou a s kmeňovými bunkami.40g

Hodnotenie 5.00 z 5 na základe 10 zákazníckych recenzií
(10 recenzií zákazníkov)

22.00

Krémová maska na suchú pleť s vitamínmi AE, koenzýmom Q10, a kyselinou hyalurónovou, je
určená na komplexnú starostlivosť na pleť ktorú vyživuje, hydratuje a vďaka obsahu koenzýmu Q 10
spomaľuje proces stárnutia. Účinné fytolátky získané šetrnými procesmi z kmeňových buniek alpskej
ruže sú vďaka špeciálnej technológii komponované do komplexu PhytoCellTec™Alp Rose.

Na sklade!

Name Range Discount
20% na všetko po 300€ 1 - 50 20 %
Katalógové číslo: PM101 Kategórie:

Návod na použitie

Maska sa nanáša v tenkej vrstve na pokožku tváre, krku a dekoltu. Nechá sa pôsobiť dvadsať minút, zbytok masky sa zotrie vatovým tampónikom. Odporúčané použivať 1-2 x týždenne.

Informácie

Krémová maska na suchú pleť s vitamínmi AE, koenzýmom Q10, a kyselinou hyalurónovou, je určená na komplexnú starostlivosť na pleť ktorú vyživuje, hydratuje a vďaka obsahu koenzýmu Q 10 spomaľuje proces stárnutia. Účinné fytolátky získané šetrnými procesmi z kmeňových buniek alpskej ruže sú vďaka špeciálnej technológii komponované do komplexu PhytoCellTec™Alp Rose. Tento extrakt je bohatý na účinné antiradikálové látky. Zlepšuje vitalitu kmeňových buniek pokožky. Chráni bariérovú funkciu kože, čím napomáha pleti vyrovnať sa s klimatickým stresom. Má revitalizačné účinky na stimuláciu pokožky a fibroblastov zamše. Podporuje tvorbu vlastného kolagénu pokožky. Znižuje stratu epidermálnej vody v pokožke s viditeľným anti-aging efektom. Aplikuje sa večer na očistenú pleť 1-2x týždenne v tenkej vrstve na pokožku tváre krku a dekoltu. Zbytok krémovej masky po 20 minutách zotrite vatovým tampónom. Vhodné použiť aj ako nočný krém na suchú pleť.

Zloženie

Pleťová maska na suchú pleť s obsahom vitamínov A, E, kmeňovými bunkami, koenzýmom Q10 a kyselinou hyaluronovou Aqua, Caprilic/Capric Triglycerides, Glycerin, Cetyl Alcohol, Polysorbate 60, Butyrospermum Parkii Butter, Ethylhexyl Stearate, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Retinol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Cera Alba, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Ubiquinone, Sodium Hyaluronate, Rhododendron Ferrugineum Leaf Cell Culture Extract (and) Isomalt (and) Lecithin. Aqua – Voda Voda je najvýznamnejšie rozpúšťadlo hydrofilných kozmetických látok. Má dobré čistiace schopnosti, ktoré sa zlepšujú prídavkom hydrofilných alkoholov a čistiacich tenzidov. Vzhľadom k tomu, že obyčajná pitná voda obsahuje značné množstvo solí, najmä vápenatých, horečnatých a železitých, je jej použitie v kozmetike nevhodné. Pre výrobu kozmetických výrobkov sa používa len voda hygienicky nezávadná a špeciálne upravená. Najčastejšie sa používa voda destilovaná, demineralizovaná alebo čistená obrátenou osmózou. Caprylic/Capric Triglyceride –  Triacylglycerolové estery kyseliny kaprylovej a kaprinovej Triacylglycerolové estery kyseliny kaprylovej a kaprinovej sú syntetické oleje. Radíme ich medzi najvýznamnejšie kozmetické emolienty v komerčnej kozmetike. Sú odolné voči oxidačnému kazeniu. Majú výborné kozmetické vlastnosti. Zlepšujú prestup účinných látok. Dobre sa rozotierajú, vstrebávajú, pokožku vyhladzujú a nezanechávajú na nej mastný film. Glycerin – Glycerol Glycerol je hydrofilný alkohol, ktorého základom je trojsýtny alkohol (1,2,3-propántriol). Vo svojej štruktúre má tri hydroxylové skupiny, vďaka ktorým dobre viaže vodu. Nazýva sa preto aj humektant (lat. humecto: navlhčiť). Pôsobí hydratačne a zlepšuje rozpustnosť mnohých kozmetických látok, čím im umožňuje rýchlejšiu vstrebateľnosť do pokožky. Tú svojím pôsobením zjemňuje, zvláčňuje a v nižších koncentráciách pomáha udržať jej vlastnú hydratáciu. Cetearyl Alcohol – Cetearyl alkohol Cetearyl alkohol je zmes mastných alkoholov s počtom uhlíkov šestnásť, cetylalkohol (Cetyl Alcohol) C16 a osemnásť, stearylalkohol (Stearyl Alcohol) C18. Cetylakohol sa získava z tuku palmy olejovej alebo palmy kokosovej. Keďže je súčasťou prirodzených lipidov pokožky, je jej blízky. Oba mastné alkoholy zlepšujú konzistenciu výrobkov. Vďaka hydroxylovej skupine a dlhému lipofilnému uhľovodíkovému reťazcu má cetearyl alkohol vlastnosti povrchovo aktívnej látky. Sú to látky, ktoré sa hromadia na rozhraní fáz a už v nízkych koncentráciách znižujú napätie (tenziu) medzi nimi. Hovorí sa im preto aj tenzidy. Tenzidom, ktoré znižujú medzipovrchové napätie na rozhraní dvoch navzájom nemiešateľných kvapalín, tukovej a vodnej fázy, hovoríme emulgátory. Takéto emulgátory spojia nemiešateľné fázy do fyzikálnej formy emulzie, v našom prípade krému. Cetearyl alkohol je teda emulgátor tukovej fázy. Nevyvoláva alergické reakcie, nedráždi a je vhodný aj na citlivú pokožku. Umožňuje ostatným zložkám lepšiu vstrebateľnosť do hlbších vrstiev pleti. Často sa kombinuje s vazelínou a vazelínovým olejom, pretože zlepšuje ich väzbu s vodou. Polysorbate 60 Je povrchovo aktívna látka, ktoré pomáha ďalším zložkám rozpustiť sa v rozpúšťadle, v ktorom nemôžu byť normálne rozpustené. Má tiež funkciu emulgátora, pomáha vzniku emulzií znížením povrchového napätia látok. Polysorbate 60 vznikol reakciou sorbitolu s ethylenoxidom a mastnými kyselinami, získanými z rastlinných tukov a olejov. Je nedráždivý a nekomedogénny (neupcháva póry. Na pokožku pôsobí upokojujúco. Má jemné adstringentné (sťahujúce) účinky. Butyrospermum Parkii Butter –  Shea maslo Shea maslo sa nazývané aj  bambucké maslo či karité maslo. Je to tuk z orechov afrického stromu shea. Má maslovitú konzistenciu, žltohnedú farbu a charakteristickú vôňu. Vzhľadom, dobrou penetráciou do pokožky a ľahkým roztieraním pripomína kakaové maslo. Zloženie a ostatné účinky sú odlišné. 90 % shea masla tvoria triacylglyceroly (hlavnými mastnými kyselinami sú kyselina stearová a olejová) a až 10 % vzácnych triterpenických  alkoholov, ktoré prispievajú k ďalším kozmetickým benefitom. Shea maslo  vykazuje okamžité účinky (hydratačné, ochranné, upokojujúce,  protiopuchové) a aj neskoré účinky prejavujúce sa viac ako po šiestich týždňoch (regeneračné, protizápalové). Vo farmaceutických prípravkoch sa používa aj na liečbu popálenín. Shea maslo sa osvedčilo aj v KV proti striám, na regeneráciu nechtových platničiek a záderov v ich okolí a v KV proti popraskaným prsným bradavkám. Má slabý ochranný účinok pred UV žiarením. Ethylhexyl Stearate – Etylhexyl ester kyseliny stearovej Etylhexyl ester kyseliny stearovej je syntetický olej. Používa sa ako významný kozmetický emolient (lat. emolio: zmäkčiť) – zlepšuje roztierateľnosť výrobku a zmäkčuje ho.  Zlepšuje prestup účinných látok do kože. Dobre rozpúšťa ťažko rozpustné kozmetické zložky. Pridáva sa do väčšiny emulzných, olejových a masťových kozmetických výrobkov.  Jeho veľkou výhodou je oxidačná stabilita. Macadamia Integrifolia Seed Oil – Makadamiový olej Makadamiový, často nazývaný aj makadamový olej sa lisuje z orechov podobným lieskovcovým, ale s väčším priemerom. Olej v ich dužine tvorí 60 až 74 % a je unikátny tým, že obsahuje 16 až 23 % kyseliny palmitolejovej, izoméru kyseliny sapienovej prítomnej vo vonkajších lipidoch pokožky. Starnutím a inými nepriaznivými vplyvmi sa jej zastúpenie zmenšuje, čo je jedným z dôvodov straty bariérových funkcií pokožky. Popri rakytníkovom oleji je druhým najvýznamnejším prírodným zdrojom tejto vzácnej mastnej kyseliny. Bohatý je aj na betakarotén, vitamín E a fytosteroly. Olej vykazuje bariérové účinky voči chemickým a mikrobiologickým škodlivinám. Je vhodný na suchú, citlivú a podráždenú pokožku, vrátane detskej. Dobre pôsobí aj na svrbivú a suchú pokožku na tele a hlave a na popukané pery. V dermatologických prípravkoch sa používa na zmiernenie viacerých druhov dermatitídy. Koncentrovaný účinkuje ako prírodný UV faktor s ochranným faktorom 3 až 4. Retinol – Vitamín A  Vitamín A patrí medzi lipofilné vitamíny rozpustné v tukoch, ktorých vstrebávanie do pokožky je lepšie ako u vitamínov rozpustných vo vode. Prirodzene sa nachádza v koži človeka. Je potrebný pre rast a obnovu bunkovej membrány. Chráni sliznice a slinné žľazy pred poškodením, pomáha pri zneškodňovaní toxických látok. Považuje sa za jednotku v oblasti kozmetiky. Spolu s vitamínom E sa nazýva aj „vitamín krásy“. Urýchľuje tvorbu nových buniek pokožky a vlasu. Reguluje tvorbu mazu, čím pomáha predchádzať akné, znižuje nadmerné rohovatenie pokožky, pomáha pri detoxikácii. Jeho nedostatok sa prejaví poruchami zraku, suchými očnými sliznicami, suchou, šupinatou a sivastou kožou a predčasným vznikom vrások. Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil – Jojobový olej Jojobový olej sa získava z plodov stále zeleného polopúštneho kríka Simmondsia Chinensis. Jeho chemické zloženie je výnimočné nielen v porovnaní s prírodnými olejmi, ale aj s voskami. Základom sú lineárne estery mastných kyselín a mastných alkohov. Kvôli kvapalnému skupenstvu sa nazýva „jojobovým olejom“. Chemicky je to však „jojobový vosk“. Je unikátny pre významné zastúpenie sprievodných látok, ktoré tvoria tokoferoly a terpenoidy (najmä β-sitosterol, stigmasterol a kampesterol) a triterpenické alkoholy. Tepelne i oxidačne je stály. V koncentrovanej forme má ochranný slnečný faktor 3 až 4. Na pokožke sa výborne rozotiera, premasťuje ju, ale nezanecháva lesklý mastný film a neupcháva kožné póry. Toleruje ho aj detská a citlivá pleť. Vďaka zloženiu blízkemu interbunkovým lipidom rohoviny pokožky sa stal výbornou náhradou za donedávna používanú prírodnú vorvaňovinu.  Persea Gratissima (Avocado) Oil – Avokádový olej Avokádový olej je olej zelenej farby a sa získava lisovaním dužiny ovocia avokádo (výťažnosť asi 25 %). Popri vysokom podiele kyseliny olejovej (do 65 %), obsahuje aj vzácne esenciálne mastné kyseliny: 15 % kyseliny linolovej a zhruba 1 % kyseliny gama-linolénovej. Vďaka bohatému zastúpeniu biologicky aktívnych látok (vitamín E, betakarotén, lecitín) je stabilný a je jedným z najobľúbenejších olejov používaných v kozmetických výrobkoch. Dobre ho toleruje šupinatá a podráždená pokožka. Pôsobí protizápalovo, udržuje pokožku hebkú, zmäkčuje rohovinu na pätách, lakťoch a dlaniach.  Cera Alba – Včelí vosk Včelí vosk je výlučkom robotníc včely medonosnej, ktoré ho používajú ku stavbe včelích plástov. Po stočení medu sa plásty roztopia v horúcej vode, vosk sa prečistí a nechá stuhnúť. Po chemickej stránke je to ester vyšších mastných kyselín C16-26 s vyššími jednosýtnymi alkoholmi C26-32. Kozmetika ho používa už stáročia. V kozmetike sa používa na úpravu konzistencie emulzií a dekoratívnej kozmetiky. Pôsobí ako podporný emulgátor emulzií (zabezpečuje rozpustnosť a miešateľnosť vodnej a tukovej fázy). Tocopheryl Acetate – α-tokoferylacetát; stabilnejšia forma vitamínu E Vitamín E, podobne ako vitamín A, patrí medzi lipofilné vitamíny rozpustné v tukoch, ktorých vstrebávanie do pokožky je lepšie ako u vitamínov rozpustných vo vode. Je jedným z najúčinnejších prírodných antioxidantov a látka dôležitá v procese premeny bielkovín. Chráni bunky a tkanivá pred poškodením a spomaľuje degeneráciu organizmu. Podporuje obnovu buniek. Spolu s ďalšími antioxidantami reguluje oxidačný stres organizmu, ktorého dôsledkom je vznik voľných radikálov. Jeho nevýhodou je nízka odolnosť voči teplu a kyslíku. V kozmetike sa preto v posledných rokoch používajú jeho stabilnejšie formy, a to najmä Tocopheryl Acetate. Účinný α-tokoferol z nich vzniká v pokožke po hydrolýze kožnými esterázami. V kombinácií s vitamínmi  A a C spomaľujú starnutie kože. Phenoxyethanol – 2-Fenoxyetanol 2-Fenoxyetanol je konzervant. V kozmetických výrobkoch bráni rozvoju mikroorganizmov. Pôsobí najmä proti G- baktériám v širokom rozsahu pH, je kompatibilný s aniónovými i katiónovými tenzidmi. Ethylhexylglycerin – Ethylhexylglycerin  Ethylhexylglycerin je derivát glycerínu. Používa sa predovšetkým ako podporná konzervačná látka. Samostatne nepôsobí antimikróbne, ale používa sa ako posilňovač iných konzervačných látok (najmä fenoxyetanolu). Znižuje povrchové napätie na bunkových stenách mikroorganizmov a tie potom rýchlejšie zanikajú.  Ubiquinone – Koenzým Q10 Koenzým Q10 je žlto-oranžová látka rozpustná v tuku. Je to chinón štruktúrou podobný vitamínu K. Nachádza sa vo fosfolipidovej membráne každej bunky všetkých živých organizmov. Preto sa nazýva aj ubichinón (lat. Ubiquitos + Quinone = všaseprítomný chinón). Postranný reťazec ubichinónu tvorí v organizme človeka 10 jednotiek, označuje sa preto Q10. Je významný iniciátor premeny energie v kožných bunkách. Ovplyvňuje zdravé fungovanie celého tela. Pôsobí ako jeden z  prirodzených antioxidantov organizmu človeka. Jeho nedostatok sa dáva do súvisu s oslabením organizmu i kozmetickými prejavmi starnutia. Aktivizuje delenie zárodočných buniek pokožky a tým jej regeneráciu. Zlepšuje detoxikáciu organizmu: pomáha zneškodňovať kozmeticky i zdravotne nebezpečné voľné radikály a vnútorné aj vonkajšie toxíny v koži. Sodium Hyaluronate – Sodná soľ kyseliny hyalurónovej  Kyselina hyalurónová je prirodzenou a významnou zložkou zamše. Z chemického hľadiska ide o polymérnu molekulu, glykosaminoglykán (GAG) teda látku tvorenú opakujúcim sa reťazcom zloženého z jednoduchých cukrov, kyseliny glukurónovej a N-acetylglukosamínu. Pôsobí ako špongia, pretože vo svojej polymérnej sieti je schopná viazať až tisícnásobné množstvo vody, ako je jej vlastná hmotnosť a vytvára rôsolovitú hmotu. Zabezpečuje hydratáciu, napätie a mäkkosť kože. Účinkuje ako vnútorná bariéra, zabraňuje prieniku baktérií do organizmu. Starnutím sa tvorba kyseliny hyalurónovej spomaľuje. Znižuje sa tým hustota rôsolovitej hmoty v zamši, vírusy, baktérie a iné škodlivé látky ľahšie prenikajú do kože. Zhoršuje sa väzba vody v zamši, čo má za následok presušenú kožu a vznik vrások. Na kozmetické účely sa kyselina hyalurónová v minulosti získavala z chrupavky kohútich hrebeňov, očí tuniakov či žraločej kože; dnes sa vyrába fermentačnými biotechnológiami (napr. z glukózy, sójového peptónu a kvasničného extraktu) alebo chemickou syntézou. V kozmetických výrobkoch sa často používajú aj jej sodná soľ (Sodium Hyaluronate). Rhododendron Ferrugineum Leaf Cell Culture Extract – Extrakt kmeňových buniek alpskej ruže Alpské ruže sú typické švajčiarske kvety, ktoré rastú v nadmorských výškach 1500 – 3000 m. A práve v týchto odlišných prostrediach sa musia prispôsobiť extrémnym podmienkam, ako je chlad, UV žiarenie a sucho. Účinné fytolátky získané šetrnými procesmi z kmeňových buniek alpskej ruže sú vďaka špeciálnej technológii komponované do komplexu PhytoCellTec™Alp Rose. Tento extrakt je bohatý na účinné antiradikálové látky (antioxidanty). Zlepšuje vitalitu kmeňových buniek pokožky. Chráni bariérovú funkciu kože, čím napomáha pleti vyrovnať sa s klimatickým stresom. Má revitalizačné účinky na stimuláciu pokožky a fibroblastov zamše. Podporuje tvorbu vlastného kolagénu pokožky. Znižuje stratu epidermálnej vody v pokožke s viditeľným anti-aging efektom. Isomalt Komplexná zmes polysacharidov získaná enzymatickým spracovaním sacharózy s humektantným (zvláčňujúcim) účinkom. Lecithin – Lecitín Lecitín patrí medzi zložené lipidy. Spolu s cholesterolom sú základnými zložkami biologických membrán buniek  ľudského organizmu, vrátane pokožky. Na kozmetické účely sa získava zo sóje. Keďže je blízky kožnej bunke, pokožka ho dobre znáša. Má pozitívne účinky na citlivú pokožku so sklonom ku ekzémom, na suché a poškodené vlasy i nechty. Pôsobí ako prírodný emulgátor. Je žiadaný aj v tzv. prírodnej kozmetike. Veľké využitie má ako obal kapsule lipozómov na prenos biologicky aktívnych látok.

10 recenzií k Pleťová maska na suchú pleť s obsahom vitamínov AE, koenzýmom Q1O, kyselinou hyalurónovou a s kmeňovými bunkami.40g

  1. Hodnotenie 5 z 5

    janka.kamenicka (overený zákazník)

    Je vynikajúca. Pleť mám ráno hladučkú a vyplnenú.

  2. Hodnotenie 5 z 5

    Michaela (overený zákazník)

    Pleť je už po 1. nanesení hebká a žiarivá 🙂 dlhé roky trpíme seboroickou dermatitídou a konečne som vďaka pani doktorke našla produkty ktoré mi plne vyhovujú 🙂 oceňujem poradenstvo na mieru do správy , rýchle doručenie a krásne balenie .

    • eshop-manager (overený zákazník)

      Ďakujem Vám veľmi pekne za milé slová 🙂

  3. Hodnotenie 5 z 5

    Dominika Rajcova (overený zákazník)

    Vyborna maska, po naneseni nezostane mastny film, krasne sa vpije a rano je plet krasne vyhladena 😉 velka spokojnost

    • eshop-manager (overený zákazník)

      🙂

  4. Hodnotenie 5 z 5

    Andrea (overený zákazník)

    Maska na suchú pleť je výborná 😉👍 som spokojná i keď nebola v takom peknom balení ako na obrázku (s takou peknou pumpičkou).

    • eshop-manager (overený zákazník)

      Dobrý deň, sme radi, že ste s maskou spokojná 🙂 prvých 200ks masiek sme plnili do iných pumpičiek a predávali ich za úvodnú sumu, so zľavou. Po ich rýchlom vypredaní sme zmenili dizajn pumpičky. Pri Vašej ďalšej objednávke už bude maska v novom obale 🙂

  5. Hodnotenie 5 z 5

    Ingrid (overený zákazník)

    Super pleťová maska, večer natriete pleť ako s krémom, netreba ju umývať .Asi najlepšia, akú som kedy mala.

    • eshop-manager (overený zákazník)

      Ďakujem za krásnu recenziu, veľmi ma potešila 🙂

  6. Hodnotenie 5 z 5

    Alica Dizdarevičová (overený zákazník)

    Masku používam pravidelne 3x týždenne namiesto nočného krému, pleť je dokonale hydratovaná a svieža. Táto maska je dokonalá ♥️

    • eshop-manager (overený zákazník)

      Ďakujem veľmi pekne 🙂

  7. Hodnotenie 5 z 5

    Michaela Bubenova (overený zákazník)

    Maska je vynikajúca , pleť je hydratovaná a svieža. Používam aj krémy na tvár , ktoré perfektne doplnia dennú aj nočnú starostlivosť o moju zrelú pleť. Veľké plus je , že je to slovenská kozmetika za veľmi výhodnú cenu.

  8. Hodnotenie 5 z 5

    Adriana (overený zákazník)

    Pleťová maska je úžasná, používam ju 2x týždenne. Mám po nej jemnú a hydratovaná pleť, dom veľmi spokojná.

  9. Hodnotenie 5 z 5

    Andrea Bodnarova (overený zákazník)

    Maska dokonalá 👌

  10. Hodnotenie 5 z 5

    Valéria Kobidová (overený zákazník)

    Masku používam pravidelne 2x týždenne. Dobre sa nanáša aj vďaka pumpičke. Suché miesta na tvári a najmä na nose úplne vymizli a pleť je vyhladená.

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *