NOVINKA Oleogelelixir – Víla – Doktorka Sandra

NOVINKA Oleogelelixir – Víla

Viac ako rok prebiehalo klinické skúšanie nového prípravku na ošetrenie pokožky tela www.drsandra.sk. Obsahuje kmeňové bunky z Alpskej ruže, typické švajčiarske kvety, ktoré rastú v nadmorských výškach 1500 – 3000 m. A práve v týchto odlišných prostrediach sa musia prispôsobiť extrémnym podmienkam, ako je chlad, UV žiarenie a sucho.

Účinné fytolátky získané z kmeňových buniek alpskej ruže sú vďaka špeciálnej technológii komponované do komplexu PhytoCellTec™Alp Rose. Tento extrakt je bohatý na účinné antiradikálové látky (antioxidanty).

Zlepšuje vitalitu kmeňových buniek pokožky. Chráni bariérovú funkciu kože, čím napomáha pleti vyrovnať sa s klimatickým stresom. Má revitalizačné účinky na stimuláciu pokožky a fibroblastov zamše. Podporuje tvorbu vlastného kolagénu pokožky. Znižuje stratu epidermálnej vody v pokožke s viditeľným anti-aging efektom.

Prípravok je ľahko parfumovaný, použitá je hypoalergénna vonná kompozícia.

Pri použití na pokožku tela sa používa len malé množstvo, vďaka prítomnosti squalánu zostáva koža dlho hebká. Pri styku s pokožkou sa štruktúra gelu mení na olej, preto je veľmi úsporný a aj pri veľmi suchej pokožke Vám vydrží dlho. Teším sa na Vaše skúsenosti, pre mňa sa stal neoddeliteľným spoločníkom a keď si ho večer nanesiem budím sa ráno v krásne prevoňanej posteli ?