Milí moji sledovatelia :) – Doktorka Sandra

Milí moji sledovatelia :)

Hneď takto z kraja Nového roku znovu prezradím niekoľko faktov o mne o tom, aké hodnoty zdieľam a hlavne aká je filozofia mojej značky Doktorka Sandra.

Ako číslo 1 by som označila pravdivosť. V reklamách na moju kozmetiku sa nedočítate, že Vám vyhladí vrásky do 14 dní, že má účinok ako injekcia botoxu, alebo kyseliny hyaluronovej. Spojenie mojej 25 ročnej práce dermatologičky a 17 rokov skúseností v oblasti estetickej dermatológie na vlastnej klinike mi umožňuje poradiť Vám, kde je hranica toho, aký účinok má kozmetika a kedy je už potrebné použiť skalpel, laser, ihly, atď., či už sa jedná o jazvičky, akné, vrásky, pigmentové škvrny, alebo iné problémy s ktorými sa na mňa obraciate.

Starostlivosť o zdravú pokožku sa v mojej ambulancii skloňuje počas celej mojej profesionálnej kariéry.

Neustála zvedavosť a túžba po nových poznatkoch, ktoré získavam štúdiom doma aj v zahraničí na kongresoch je mojim číslom 2, ktoré ma charakterizuje. Som bifloš už od čias štúdia na Lekárskej fakulte a fakt sa za to nehanbím :)))Vekom sa to nezlepšuje dychtivosť po poznávaní sa stupňuje, preto som si prihodila ako hobby španielčinu. Plynule to splýva s číslom 3. Ktorým je aplikácia najnovších poznatkov vedy pri vývoji mojej značky kozmetiky. Preto C vitamín v nanozómoch, bakuchiol, fosfolipidy, ceramidy, betakarotén, ale aj osvedčené stálice ako urea, vitamíny rozpustné v tukoch, vazelína ako okluzívum, squalán, lebo nie len to najnovšie je to najlepšie. Číslo 4 by som zadefinovala striedmosť.

Viete prečo dermatologičky nestriedajú všetky možné značky kozmetiky?

Vyhýbajú sa senzibilitácii a vzniku kontaktnej alergie, udržiavajú si zdravú kožnú bariéru, pretože vedia aké ľahké je z normálnej kože vyrobiť precitlivenú a aké ťažké je to vrátiť späť.