V čom je jedinečnosť pleťových vôd Dr. Sandra? – Doktorka Sandra

V čom je jedinečnosť pleťových vôd Dr. Sandra?

Výnimočnosť kyslých pleťových vôd z rúk dermatologičky Dr. Sandry je v ich kyslosti. Ide o kyslú pleťovú vodu s 20% obsahom alkoholu a kyslú pleťovú vodu s nižším –  6% obsahom alkoholu pre citlivú pleť. Pleťová voda s nižším obsahom alkoholu je vhodnejšia aj pre suchšiu pleť.
Obe pleťové vody sa nevolajú kyslé náhodne, obe sú reálne kyslé s pH4. Takže skutočne nejde o žiadny reklamný trik, ale o serióznu merateľnú hodnotu pleťových vôd Dr. Sandra. Výnimočnosť pleťových vôd je teda v tom, že ich kyslosť prirodzene chráni pleť pred baktériami. Používaním pleťovej vody s iným pH narúša ochrannú bariéru a tým likviduje prirodzenú obranyschopnosť kože proti baktériám. Kyslé pleťové vody Dr. Sandra tak udržiavajú prirodzené pH kože. Výsledky výskumu kyslosti ukázali, že baktérie, ktoré spôsobujú akné sa pri pH4 nerozmnožujú. Kyslá pleťová voda s pH4 je vhodná na ošetrenie mastnej a zmiešanej pleti.
Vzhľadom na kyslé pH, pleťová voda  je zvlášť vhodná na ošetrenie aknóznej pleti. Obnovuje prirodzený plášť kože. Kyslá pleťová voda je tak mimoriadne vhodná pri liečbe akné. Samozrejme, kyslú vodu Dr. Sandra musíte používať niekoľkokrát denne. To je hlavná zásada, ktorú musíte dodržiavať, pretože problematickú pleť lieči iba jej pravidelná starostlivosť! Doktorka Sandra už roky upozorňuje, že keď sa niekto o pleť stará naozaj pravidelne, výsledky sa jednoducho dostavia.
Pravidelnosť však neznamená iba ráno a večer, ale problematickú pleť si pleťovou vodou s pH4 Dr. Sandra musíte pretierať aj cez deň. Najvhodnejší spôsob ošetrovania pleti je, ráno a večer si ju vyčistiť kyslou pleťovou vodou s vyšším – 20% obsahom alkoholu a cez deň jemnejšou vodou pre citlivú pleť so 6% obsahom alkoholu. Dokonalú starostlivosť o Vašu pleť Vám tak zabezpečí ideálna kombinácia striedania oboch pleťových vôd Dr. Sandra bez obsahu konzervačných látok.