NOVINKA Anti aging sérum s bakuchiolom – Doktorka Sandra

NOVINKA Anti aging sérum s bakuchiolom

Posledný rok sme usilovne pracovali a prinášam Vám skvelé nové sérum s účinkom retinolu, bez nežiadúcich vedľajších efektov ako sú začervenanie, štípanie, ošupovanie kože a precitlivenosť na slnko.

Retinol nazývame my dermatológovia tekuté zlato na spomalenie starnutia pokožky – ale nie je to bez niektorých výhrad. Zatiaľ čo klienti môžu využívať množstvo výhod z účinnosti zložiek, začervenanie, podráždenie a odlupovanie sú bežné vedľajšie účinky pre ľudí s citlivou pokožkou, čo vedie k tomu, že mnohí úplne vynechajú používanie retinolu vo svojej rutine. Tu prichádza do hry bakuchiol, alternatíva retinolu.

Zložka bakuchiol, získaná zo semien a listov ázijskej rastliny Psoralea corylifolia, bola vytvorená ako „retinol z prírody“. Ponúka pleti rovnaké výhody proti starnutiu ako retinoidy, no bez akýchkoľvek negatívnych vedľajších účinkov.

Bakuchiol sa chemicky nepodobá na retinol, ale laboratórnymi štúdiami, a klinickým skúšaním na pokožke sa ukázalo, že vyvoláva mnoho rovnakých účinkov proti starnutiu, ako deriváty vitamínu A, ktoré ako dermatológovia milujeme už desaťročia.

Pôsobí tak, že zvyšuje produkciu kolagénu a posilňuje bariérovú funkciu pokožky.

Ako ďalší bonus je, že nezvyšuje citlivosť na slnečné žiarenie, čo znamená, že zákazníci ho môžu aplikovať ráno aj večer bez toho, aby pocítili precitlivenosť na slnko.

Zákazníci hovoria, že toto sérum proti vráskam im uberá roky.

„Bez námahy kĺže po pokožke a zanecháva moju pokožku hodvábne hladkú.”

“Moja hyperpigmentácia je menej nápadná, moja pokožka je jemnejšia a nedochádza k žiadnemu olupovaniu ako pri kréme s retinolom a tretinoínom.“