Ako vznikla kozmetika Dr. Sandra? – Doktorka Sandra

Ako vznikla kozmetika Dr. Sandra?

Pamätám si ako dnes, keď som Vilovi porozprávala príbeh mojich krémov, ktorý sa začal pred 15 rokmi. Používala som ich najskôr sama, moja rodina, moji priatelia. Postupne som ich začala písať na recept z lekárne aj mojim klientom. Bolo to pred 15 rokmi a krémy som nazvala Esthetic. Ich receptúra má pre mňa vzácne čaro, pretože je to zmes historickej tradície vedomostí mojich učiteľov ako boli prof. Hegyi, Ing. Traubnerová a môj veľký ľudský vzor pani primárka Eleonóra Lukáčová a použitie substancií, ktoré priniesol najnovší výskum a ja som sa k nim dostala na zahraničných vzdelávacích podujatiach. Krémy sme nikdy neskúšali na zvieratách, ale vždy samé na sebe. Nechcem ponúknuť niekomu inému nič, čo by nebolo dobré pre mňa. Po niekoľkých rokoch sme zistili, že naše krémy sa tešia vzácnej obľube. Zahraniční diplomati po skončení misie posielali svojich nástupcov, aby im kúpili a poslali krémiky, dcéry kupovali krémy mamám a kamarátkam, manželky manželom. Lekáreň nestíhala vyrábať, museli sme nájsť laboratórium, ktoré bude miešať krémy “ vo veľkom”. Po 15 rokoch sme síce nemali ani jeden letáčik či plagátik, ale dobré meno sa šírilo ústnou reklamou. Kozmetiku si obľúbili slávni ale aj tí neznámi:) Erika Judíniová mi hovorila, ako sa jej ľudia vypytujú, aký zázrak to používa, že vôbec nestarne. Mali sme zrazu tisícky spokojných klientov. A mne to stále nedocvaklo:)))). Preto si presne pamätám ten deň pred dvoma rokmi, keď Vilo videl ten plamienok v mojich očiach, keď som mu rozprávala tajomstvá výroby a on hovorí:
”Prečo krém nenazveš svojim menom, keď ho tak miluješ? A prečo ho neponúkneš aj mimo svojej kliniky ľudom na Slovensku?“
A tak vzniklo pokračovanie môjho príbehu www.doktorkasandra.sk. Ďakujem všetkým, ktorí ma inšpirovali pred 15 rokmi a tým, ktorí ma inšpirujú dnes.